0
Winkelmand

Pastasalade met pesto

Maak kleurrijke pastasalades met de salade pasta van Grand'Italia! Door de unieke vormen en texturen hechten dressings perfect.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta in circa 11 minuten beetgaar. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
  2. Halveer de tomaatjes en mozzarella. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  3. Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, mozzarella en rucola erdoor. Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.

Ingrediënten

4 personen

300 gram salade pasta penne

185 gram Pesto alla Genovese pot

500 gram cherry-/kerstomaatjes

300 gram mozzarella mini

30 gram pijnboompitten

150 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand 'Italia Penne voor pastasalade product photo
Grand 'Italia Penne voor pastasaladeGrand 'Italia Penne voor pastasalade2,09
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g product photo
Grand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 gGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
2
Galbani Mozzarella mini product photo
Galbani Mozzarella miniGALBANI MOZZARELLA MINI 150G1,99
Alternatief
2
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Rucola slamelange product photo
Rucola slamelangeUnbranded Rucola sla melange 150 GRM VERPAKT2,09
Alternatief
1

Alternatief