0
Winkelmand

Pastaschelpjes met bieten, bosui en feta

Probeer ook eens deze heerlijke Pastaschelpjes met bieten, bosui en feta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de olijfolie en laat de bietenblokjes hierin op lage stand opwarmen.
  2. Breng een grote pan water met wat zout aan de kook en kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Giet af en schep de hete schelpjes samen met de bosui, de kappertjes en de feta door de bietenblokjes.
  4. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en een paar druppels balsamicoazijn.
  5. Schep als laatste de basilicum door de pasta en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

2 gekookte bieten geschild, in kleine blokjes

300 gram pastaschelpjes

3 lente-/bosuitjes in dunne ringetjes

2 eetlepels kappertjes

100 gram feta verkruimeld

balsamicoazijn (naar smaak toevoegen) naar smaak

1 handje basilicum gescheurd, alleen de blaadjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624753368 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
3545 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
425
Koolhydraten
59
Vetten
14
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
14
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0