0
Winkelmand

Pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola

Probeer ook eens deze heerlijke pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar.
  2. Giet af en schep de olie en kaas erdoor tot de kaas licht gesmolten is.
  3. Schep de rucola en pijnboompitten erdoor en breng verder op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

4 personen

300 gram schelpjespasta

2 eetlepels extra vergine olijfolie

150 gram gorgonzola in kleine blokjes

50 gram rucola grof gesneden, harde stelen verwijderd

20 gram pijnboompitten licht geroosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

8000050026113 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
480
Koolhydraten
56
Vetten
20
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
18
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0