0
Winkelmand

Pasteitje met groenten

Een heerlijk Hollands recept voor een pasteitje met groenten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de pasteibakjes 5-7 minuten in het midden van de oven zodat ze warm worden.
  2. Blancheer de peultjes en bospeen, giet ze af en spoel er koud water over.
  3. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de peultjes, de wortel, de bleekselderij en de bosui 5 minuten.
  4. Schep de taugé en de ketjap erdoor.
  5. Vul de pasteitjes met dit mengsel en garneer met de gefrituurde uitjes.

Ingrediënten

4 personen

4 pasteibakjes

100 gram peultjes afgehaald
of
100 gram sugarsnaps afgehaald

100 gram bospenen geschrapt, in repen

3 eetlepels arachideolie
of
3 eetlepels roerbakolie

2 stengels bleekselderij in boogjes

2 lente-/bosuitjes in stukjes van 3 cm

50 gram taugé

2 eetlepels ketjap manis

2 eetlepels gefrituurde uitjes potje

Ingrediënten

Voor 4 personen

Pasteibakjes product photo
PasteibakjesJos Poell Pasteitjes 125 Gram0,95
1
Coop Peultjes product photo
Coop PeultjesCoop Peultjes1,95
Alternatief
1
Coop Sugar snaps product photo
Coop Sugar snapsCoop Sugar snaps2,09
Alternatief
1
Bospeen product photo
BospeenBospeen1,39
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Sum & Sam Oosterse Wokolie product photo
Sum & Sam Oosterse WokolieSum & Sam Wokolie 500ml3,49
Alternatief
1
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Taugé product photo
TaugéUnbranded Taugé 200 GRM VERPAKT1,27
Alternatief
1
Ketjap Manis product photo
Ketjap ManisA ketjap manis kentel no.1 500 ml can1,89
Alternatief
1
8710605030884 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
275
Koolhydraten
21
Vetten
19
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0