0
Winkelmand

Pastinaakpuree met bacon

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pastinaak in circa 15 minuten gaar in water met zout. Stamp vervolgens tot een gladde puree.
  2. Voeg de helft van de boter toe en pureer helemaal glad. Voeg de room toe en roer goed door.
  3. Verhit de rest van de boter en bak hierin de bacon in circa 10 minuten aan beide kanten goudbruin en krokant. De boter wordt vanzelf bruin tijdens het bakken.
  4. Schep de puree in een schaal, giet de bruine boter eroverheen en verdeel de bacon erover.

Ingrediënten

8 personen

6 grote pastinaken geschild, in stukjes

80 gram boter

150 milliliter room

6 plakken bacon
of
6 plakken ontbijtspek

Ingrediënten

Voor 8 personen

Bio+ Pastinaken product photo
Bio+ PastinakenBiologische pastinaak 10x400g EPS154041,89
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Bacon 1 ster product photo
Coop Bacon 1 sterCoop Bacon1,93
Alternatief
2
Trots van Coop Authentieke ontbijtspek product photo
Trots van Coop Authentieke ontbijtspekOntbijtspek2,31
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
13
Vetten
14
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
3
Vezels
6
Zout
0.2
Suiker
0