0
Winkelmand

Pastinaakstamppot met peer, witlof en blauwe kaas

Probeer eens deze pastinaakstamppot met peer, witlof en blauwe kaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels met de pastinaak in circa 20 minuten gaar in water met zout.
  2. Verhit de boter in een wok en roerbak hierin de witlofreepjes 2-3 minuten. Schep de peer erdoor en bak 2 minuten mee.
  3. Giet de aardappels en pastinaak af en stamp grof met de melk, zout en peper. Schep de witlof, peer en kaas erdoor.
  4. Bestrooi de stamppot voor het serveren met de walnoten.

Ingrediënten

4 personen

750 gram kruimige aardappels geschild, in stukken

400 gram pastinaak in stukken

50 gram boter

400 gram witlof in reepjes

2 peren geschild, in partjes

150 milliliter melk warm

150 gram blauwe kaas verkruimeld

75 gram walnoten grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen4,29
Alternatief
1
8718868261564 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
2135900000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Conference peren product photo
Conference perenConference peren1,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Coop Gorgonzola product photo
Coop GorgonzolaCoop Gorgonzola2,66
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
49
Vetten
39
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
18
Vezels
8
Zout
1
Suiker
0