0
Winkelmand

Paté met bramen-rozemarijnsaus

Probeer eens deze Paté met bramen-rozemarijnsaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Beleg de sneetjes brood met paté en een pluk veldsla.
  2. Pureer de bramen met 1 eetlepel honing, port of sinaasappelsap en de rozemarijnnaaldjes.
  3. Schep 1 eetlepel bramensaus over de paté en garneer met wat bramen en een takje rozemarijn. Serveer de rest van de saus erbij.

Ingrediënten

2 sneeën meergranenbrood geroosterd

1 plak paté

1 handje veldsla

150 gram bramen

1 eetlepel honing
of
1 eetlepel port
of
1 eetlepel sinaasappelsap

0.5 theelepel rozemarijn

Ingrediënten

Voor 0 personen

Boeren waldkorn brood heel product photo
Boeren waldkorn brood heelHeel meergranenbrood1,84
Alternatief
1
Creme paté product photo
Creme patéCreme paté2,32
Alternatief
1
Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
g'woon Bramen product photo
g'woon Brameng'woon Diepgevroren Bramen 250gr1,25
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Offley Ruby porto product photo
Offley Ruby portoOffley Wijn Ruby Porto 750 ml Fles7,99
Alternatief
1
Coop Vers sap sinaasappel fles product photo
Coop Vers sap sinaasappel flesCoop Sinaassap 1000 ml Fles2,99
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1

Alternatief