0
Winkelmand

Patépotjes

Probeer ook eens deze patépotjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de leverworst met de crème fraîche, ketchup en peperkorrels in een keukenmachine tot een smeuïge paté.
  2. Schep over in de potjes, dek ze af en laat de paté in de koelkast minimaal 1 uur opstijven.
  3. Serveer met geroosterd brood. Lekker in combinatie met rabarberjam.

Ingrediënten

4 personen

300 gram leverworst

50 gram crème fraîche

1 eetlepel tomatenketchup
of
1 eetlepel worcestershiresaus

1 theelepel peperkorrels gekneusd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Slagers leverworst product photo
Slagers leverworstSlagers leverworst1,50
Alternatief
3
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
g'woon Tomatenketchup product photo
g'woon Tomatenketchupg'woon Tomatenketchup 500ml0,78
Alternatief
1
11210008250 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200968296 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
260
Koolhydraten
2
Vetten
23
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0