0
Winkelmand

Paturain minikaasjes met pesto op bladerdeeg

Probeer ook eens deze paturain minikaasjes met pesto op bladerdeeg!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd met de steker of het glaasje 20 rondjes uit het bladerdeeg en leg de deegrondjes op de bakplaat.
  2. Klop de eidooier met de melk los. Bestrijk de deegrondjes ermee.
  3. Bestrooi met de kruiden en bak het deeg in het midden van de oven in circa 8 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
  4. Zet op elk deegrondje een mini roomkaasje en steek het kaasje vast met een cocktailprikker.

Ingrediënten

4 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg ontdooid

1 eidooier

2 eetlepels melk

1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
of
1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

20 mini verse kaasjes met pesto pakje

Ingrediënten

Voor 0 personen

Koopmans Roomboterbladerdeeg product photo
Koopmans RoomboterbladerdeegKoopmans roomb blderdeeg 450gr1,85
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Italiaanse kruiden met zout product photo
Verstegen Italiaanse kruiden met zoutVerstegen Italiaanse kruiden met zout 25 g Pot2,59
Alternatief
1
Milde 45+ kaas geraspt product photo
Milde 45+ kaas gerasptKaas 48+ Geraspt Gouda Mild 200gr1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
50
Koolhydraten
3
Vetten
4
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0