0
Winkelmand

Pavlova met bosvruchten en kerstchocolade

Probeer eens deze overheerlijke pavlova met bosvruchten en kerstchocolade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150°C. Klop de eiwitten stijf in een vetvrije kom. Meng de suiker met maïzena en meng dit in gedeelten al kloppend bij het eiwit. Meng de wijnazijn erdoor. Schep het glanzende schuimmengsel op het bakpapier en vorm een dichte cirkel van ruim 20 cm Ø.
  2. Schakel de oven in op 120°C en bak de pavlova in het midden van de oven gedurende 1 uur of iets langer tot hij knapperig is. Laat de schuimbodem in de oven afkoelen.
  3. Klop de slagroom dik lobbig. Schep de room op de pavlova, verdeel de aardbeien erover en garneer met de chocolaatjes.

Ingrediënten

4 personen

4 eiwitten

250 gram suiker

1 eetlepel maizena

2 theelepels witte wijnazijn

250 milliliter slagroom

400 gram aardbeien
of
400 gram gemengde bosvruchten

100 gram kerstchocolaatjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
g'woon Wijnazijn wit product photo
g'woon Wijnazijn witg'woon Wijnazijn wit1,99
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos2,99
Alternatief
1
8710624311001 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725006318 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
650
Koolhydraten
84
Vetten
31
Verzadigde vetten
20
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0