0
Winkelmand

Peer-abrikozencrumble

Probeer ook eens deze heerlijke peer-abrikozencrumble!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Verwarm het appelsap zonder te koken en wel de abrikozen hierin.
  2. Boor de klokhuizen uit de peren, schil de peren en halveer ze in de lengte.
  3. Leg ze met de bolle kant naar boven naast elkaar in de schaal of vorm. Leg de abrikozen ertussen.
  4. Meng de bloem met de basterdsuiker en wrijf de boter erdoor tot een kruimelig deeg. Verdeel de grove deegkruimels over de vruchten.
  5. Bak de crumble in 20-25 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar. Serveer het gerecht warm. Lekker met een bol roomijs of kaneelijs.

Ingrediënten

4 personen

150 milliliter appelsap

150 gram gedroogde abrikozen

4 handperen rijpe

125 gram bloem

100 gram witte basterdsuiker

100 gram boter in blokjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Appelsap fles product photo
g'woon Appelsap flesg'woon Appelsap 1,5l1,79
Alternatief
1
Abrikozen zonder pit product photo
Abrikozen zonder pitAbrikozen 250gr2,99
Alternatief
1
8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
575
Koolhydraten
86
Vetten
21
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0