0
Winkelmand

Peer met parmezaan en parmaham

Probeer ook eens peer met parmezaan en parmaham!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de peren. Halveer ze in de lengte en snijd het klokhuis eruit.
  2. Smelt de boter. Verwarm de ovengrill. Bestrijk de snijkanten van de peren met gesmolten boter. Leg ze op de bolle kant op een bakplaat. Rooster ze circa 5 minuten onder de grill tot ze aan de bovenkant goudbruin zijn.
  3. Rooster intussen de ham in een droge hete koekenpan.
  4. Bak de bosui in de rest van de boter en voeg 6 verkruimelde of in stukjes gesneden plakken ham toe. Schep deze vulling in de peerholtes. Strooi de kaas erover en smelt deze even onder de grill.
  5. Serveer de peren met de rest van de geroosterde hamplakjes erbij. Lekker met donkerbruin brood en honing.

Ingrediënten

4 personen

4 handperen rijp

75 gram boter

8 plakken parmaham
of
8 plakken prosciutto crudo

2 lente-/bosuitjes in ringetjes

100 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
8719189104332 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
Trots van Coop Authentieke serrano ham product photo
Trots van Coop Authentieke serrano hamAuthentiek Serrano ham3,63
Alternatief
2
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
360
Koolhydraten
16
Vetten
25
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0