0
Winkelmand

Peer op rookvlees met peren-notendressing

Probeer ook eens deze heerlijke peer op rookvlees met peren-notendressing!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de peren en verdeel ze in vieren. Besprenkel ze met citroensap.
  2. Pureer één peer. Verdeel het rookvlees over 4 borden en leg in het midden een pluk rucola.
  3. Zet daarop de perenkwarten.
  4. Meng de perenpuree met de olie, de balsamicoazijn, zout en peper.
  5. Sprenkel deze dressing over de peer en rookvlees. Strooi de walnoten erover.

Ingrediënten

4 personen

4 handperen

1 eetlepel citroensap

150 gram runderrookvlees (vleeswaren)

40 gram rucola
of
40 veldsla

3 eetlepels notenolie
of
3 eetlepels olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

50 gram walnoten grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Coop Runderrookvlees product photo
Coop RunderrookvleesRunderrookvlees mild gezouten2,49
Alternatief
2
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
120
8710863034198 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
275
Koolhydraten
17
Vetten
17
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0