0
Winkelmand

Penne met asperges en parmaham

Probeer ook eens penne met asperges en parmaham!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de harde uiteinden van de asperges en schil de asperges indien nodig licht met een dunschiller. Snijd ze in gelijke stukken en kook in ruim water met zout in circa 5 minuten beetgaar. Giet de asperges af en spoel met koud water.
  2. Kook intussen de penne beetgaar in ruim water met zout. Giet af en laat goed uitlekken.
  3. Bak de hamrepen in de olie op een lage stand krokant. Voeg de knoflook en asperges toe en roerbak nog een paar minuten.
  4. Meng de penne met de asperges, knoflook, ham, rucola en de helft van de kaas. Maal er wat peper over en serveer de penne met de rest van de kaas.

Ingrediënten

4 personen

500 gram groene asperges

300 gram penne

3 eetlepels olie

150 gram parmaham in repen

2 teentjes knoflook fijngehakt

20 gram rucola

25 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
8719189104332 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
475
Koolhydraten
58
Vetten
16
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0