0
Winkelmand

Penne met broccoli en ansjovis

Probeer ook eens deze penne met broccoli en ansjovis!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de penne met de broccoli beetgaar.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de knoflook tot deze kleurt.
  3. Hak of prak met 1 eetlepel water de helft van het blikje ansjovisfilets fijn. Voeg samen met een mespuntje gedroogde chilivlokken of cayennepeper en 100 ml kookroom toe aan de knoflook.
  4. Giet de pasta en broccoli af en meng ze door de saus. Voeg eventueel als de saus te dik is enkele eetlepels kookvocht toe.
  5. Bestrooi de pasta met 50 gram geraspte Parmezaanse kaas of pecorino en de rest van de ansjovisfilets.

Ingrediënten

4 personen

350 gram penne

350 gram broccoli in roosjes

2 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook in plakjes

1 blikje ansjovisfilet uitgelekt

1 mespunt chilipepervlokken
of
1 mespunt cayennepeper

100 milliliter kookroom

50 gram Parmezaanse kaas geraspt
of
50 gram pecorinokaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200066503 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624205287 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Niet beschikbaar

pecorinokaas
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
505
Koolhydraten
66
Vetten
16
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
21
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0