0
Winkelmand

Penne met knoflookkip en broccoli

Weinig ingrediënten, snel te bereiden en erg lekker: dat is deze smakelijke kip en broccoli pasta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de knoflook en snijd de teentjes grof.
  2. Bak de knoflook in de margarine zacht. Schep de knoflook eruit.
  3. Was de peterselie. Pureer de peterselie met de knoflook, de mosterd en 100 ml water met een staafmixer tot een knoflookpasta.
  4. Maak de broccoli schoon. Snijd de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes. Kook de broccoli net gaar.
  5. Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
  6. Snijd de kipfilet in blokjes.
  7. Verwarm de overgebleven knoflookmargarine en bak hierin de kip bruin en gaar.
  8. Giet de penne en de broccoli af.
  9. Meng de knoflookpasta, de broccoli en de kip door de penne.

Ingrediënten

2 personen

2 teentjes knoflook

2 eetlepels vloeibare margarine

6 takjes peterselie

2 theelepels mosterd

500 gram broccoli

150 gram volkoren penne

200 gram kipfilets

Ingrediënten

Voor 2 personen

Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
g'woon Culinair vloeibare margarine product photo
g'woon Culinair vloeibare margarineg'woon Culinair vloeibare margarine1,49
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
Broccoli product photo
BroccoliBroccoli0,99
Alternatief
1
g'woon Mini penne volkoren product photo
g'woon Mini penne volkoreng'woon Mini penne volkoren 500gr0,99
Alternatief
1
Kipfilet product photo
KipfiletCOOP Kipfilet 2020+ Fixed Weight 2st4,31
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
501.56
Koolhydraten
51.83
Vetten
12.46
Verzadigde vetten
1.74
Eiwitten
40.44
Vezels
10.22
Zout
0.45
Suiker
2.72