0
Winkelmand

Penne met paprika, artisjok en pancetta

Probeer eens deze penne met paprika, artisjok en pancetta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de paprika 2-3 minuten.
  2. Schep de artisjok, bosui, pesto en room erdoor.
  3. Rooster de pancetta in een droge, hete koekenpan.
  4. Giet de pasta af en schep deze door het paprikamengsel.
  5. Breek de pancetta iets kleiner of verkruimel grof en verdeel over de pasta.

Ingrediënten

4 personen

400 gram penne

3 eetlepels olijfolie

2 rode puntpaprika's in ringen, zonder zaadjes

2 blikjes artisjokharten in stukken, uitgelekt

2 lente-/bosuitjes in stukjes van 1 cm

2 eetlepels pesto

100 milliliter kokosroom

150 gram pancetta

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Zoete puntpaprika's product photo
Zoete puntpaprika'sCoop punt paprika 2 stuks folie1,69
Alternatief
1
g'woon Artisjokharten product photo
g'woon ArtisjokhartenGwoon Artisjokharten 390g2,39
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Fiorucci Pancetta product photo
Fiorucci PancettaFiorucci pancetta 50 gram Vleeswaren1,50
3

Niet beschikbaar

kokosroom
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
750
Koolhydraten
85
Vetten
35
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
21
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0