0
Winkelmand

Penne met sugocasa en zalm

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de sjalotten en paprika zacht en gaar op een lage stand. Voeg de tomatensaus toe en laat circa 10 minuten zachtjes koken.
  2. Voeg daarna de zalmfilet toe, leg het deksel op de pan en laat zachtjes garen. Breek de zalm daarna in stukken.
  3. Breng intussen een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de pasta voorzichtig door de saus. Serveer met de rucola.
  4. Lekker met Parmezaanse kaas en basilicum.

Ingrediënten

4 personen

6 eetlepels olijfolie

2 sjalotjes gesnipperd

1 rode paprika in reepjes

1 gele paprika in reepjes

690 gram tomatensaus fles

400 gram zalmfilets

400 gram volkoren penne

75 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3480 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Unox  In Tomatensaus Gehaktballetjes product photo
Unox In Tomatensaus GehaktballetjesUNOX MEATBALL TOMATO 8X420G CAN DB NL3,49
Alternatief
2
8710725022103 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Grand'Italia Pasta penne volkoren product photo
Grand'Italia Pasta penne volkorenGrand'Italia Penne Volkoren 500 g1,85
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1

Alternatief