0
Winkelmand

Peper-kervelsaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Fruit de ui in de boter glazig en blus af met een de cognac of witte wijn.
  2. Laat dit op een hoge stand aan de kook komen en giet er de kippenbouillon en de kookroom bij.
  3. Laat dit op een middelhoge stand een paar minuten zachtjes koken.
  4. Voeg de peperkorrels toe en warm nog even mee.
  5. Roer de kervel fijn op het laatste moment door de saus.

Ingrediënten

4 personen

1 ui gesnipperd

10 gram boter

50 milliliter cognac
of
50 milliliter witte wijn

200 milliliter kippenbouillon van tablet

200 milliliter kookroom

2 eetlepels groene peperkorrels uitgelekt

1 bosje kervel fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
3018300006476 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
8585002421081 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
2
Verstegen Kervel product photo
Verstegen KervelVerstegen Kervel 7 g Pot2,09
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
170
Koolhydraten
5
Vetten
12
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0