0
Winkelmand

Peren-plaattaart met gember en honing

Probeer eens deze heerlijke peren-plaattaart met gember en honing!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de bladerdeeglapjes 1 cm overlappend naast elkaar op de bakplaat. Druk de naden stevig op elkaar. Prik de deegbodem hier en daar in met een vork.
  2. Verkruimel de geitenkaas boven het deeg maar laat de buitenranden vrij. Meng de perenplakjes met citroensap, gember, versgemalen zwarte peper en honing. Verdeel ze dakpansgewijs in één laag over de deegbodem.
  3. Laat de deegranden vrij en rol deze een beetje op. Bestrijk ze met ei. Bak de taart in het midden van de oven in 20-25 minuten goudbruin.

Ingrediënten

8 personen

10 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid

350 gram zachte geitenkaas

7 peren geschild, in dunne plakken

2 eetlepels citroensap

1 verse gember geschild, geraspt, ca. 6 cm

8 eetlepels honing

1 ei geklutst

Ingrediënten

Voor 8 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
3
8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
435
Koolhydraten
50
Vetten
21
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0