0
Winkelmand

Peren-plaattaart

Probeer ook eens deze peren-plaattaart!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rol de plakjes bladerdeeg uit en bedek ze met partjes stoofpeer.
  2. Bestrooi met een beetje suiker en kaneelpoeder.
  3. Bestrijk de randen van het deeg met losgeklopt ei en bak de taartjes in circa 25 minuten gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 200°C.
  4. Laat afkoelen tot lauwwarm en serveer met slagroom of crème fraîche.

Ingrediënten

4 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg ontdooid

4 stoofpeertjes in partjes, gaar

4 eetlepels suiker

2 theelepels kaneelpoeder

1 ei losgeklopt

125 milliliter slagroom lobbig
of
125 milliliter crème fraîche losgeroerd

Ingrediënten

Voor 0 personen

Koopmans Roomboterbladerdeeg product photo
Koopmans RoomboterbladerdeegKoopmans roomb blderdeeg 450gr1,85
Alternatief
1
gestoofde peren 580 ml product photo
gestoofde peren 580 mlAarts Gestoofde peertjes 560 GR Pot2,49
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
270
Koolhydraten
36
Vetten
12
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0