0
Winkelmand

Perencups met pistache en tijm

Probeer ook eens deze perencups met pistache en tijm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en besmeer het brood aan beide kanten met boter.
  2. Druk de sneetjes brood in de holtes van de muffinvorm en zet de vorm circa 5 minuten in het midden van de oven.
  3. Meng de peer, custard, suiker, pistachenoten en tijm door elkaar. Schep dit mengsel in de broodbakjes en bak nog 15-17 minuten in de oven.

Ingrediënten

6 personen

6 sneeën rozijnenbrood

50 gram boter

4 peren geschild, in blokjes

1 eetlepel custardpoeder

2 eetlepels suiker

2 eetlepels pistachenoten

1 eetlepel verse tijm gehakt

Ingrediënten

Voor 6 personen

Rozijnenbrood product photo
Rozijnenbroodvruchtenbrood met rozijnen2,22
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr1,88
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1

Niet beschikbaar

custardpoeder
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
260
Koolhydraten
35
Vetten
10
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0