0
Winkelmand

Perencups met pistache en tijm

Probeer ook eens deze perencups met pistache en tijm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en besmeer het brood aan beide kanten met boter.
  2. Druk de sneetjes brood in de holtes van de muffinvorm en zet de vorm circa 5 minuten in het midden van de oven.
  3. Meng de peer, custard, suiker, pistachenoten en tijm door elkaar. Schep dit mengsel in de broodbakjes en bak nog 15-17 minuten in de oven.

Ingrediënten

6 personen

6 sneeën rozijnenbrood

50 gram boter

4 peren geschild, in blokjes

1 eetlepel custardpoeder

2 eetlepels suiker

2 eetlepels pistachenoten

1 eetlepel verse tijm gehakt

Ingrediënten

Voor 6 personen

Rozijnenbrood product photo
Rozijnenbroodvruchtenbrood met rozijnen2,22
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Conference peren product photo
Conference perenConference peren1,79
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr2,01
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1

Niet beschikbaar

custardpoeder
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
260
Koolhydraten
35
Vetten
10
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0