0
Winkelmand

Perentaart met gorgonzola en amandel

Probeer eens deze perentaart met gorgonzola en amandel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Leg het deeg op de bakplaat en vouw de buitenste randen om. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem en verdeel de kaas erover.
  3. Leg de perenpartjes dakpansgewijs op de kaas. Besprenkel met de honing en bestrooi met de tijm. Verdeel het amandelschaafsel erover en bestrijk de deegranden met ei.
  4. Bak de plaattaart in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

6 personen

1 rol bladerdeeg koelvers
of
6 plakjes hartigetaartdeeg ontdooid

250 gram gorgonzola in stukjes

5 handperen geschild, in dunne partjes

3 eetlepels honing

1 eetlepel tijm

75 gram amandelschaafsel

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 6 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Koopmans Deeg voor Hartige Taart product photo
Koopmans Deeg voor Hartige TaartKoopmans deeg hart taart 450gr1,39
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
2
Conference peren product photo
Conference perenConference peren1,99
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710274008887 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
37
Vetten
32
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0