0
Winkelmand

Perentaartje met gorgonzola

Probeer ook eens deze heerlijke perentaartje met gorgonzola!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de velletjes bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  2. Prik met een vork gaatjes in het deeg en verdeel de plakjes peer erover. Bestrijk het deeg en de peer met ei.
  3. Bak de taartjes in circa 10 minuten bruin en gaar in de oven.
  4. Verkruimel of snijd de kaas en verdeel dit over de warme peer.
  5. Bestrooi met versgemalen peper en laat iets afkoelen.

Ingrediënten

4 personen

4 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooid

1 peer geschild, rijp, in 12 dunne partjes

1 ei losgeklopt

100 gram gorgonzola

Ingrediënten

Voor 4 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
280
Koolhydraten
20
Vetten
18
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0