0
Winkelmand

perzik-frambozendroom

Probeer eens deze perzik-frambozendroom!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de sinaasappellikeur door de perzikblokjes. Pureer de helft van de perzikblokjes en zet apart.
  2. Pureer de helft van de frambozen. Schep het verkruimelde schuim door de slagroom.
  3. Verdeel de perzikstukjes over 4 glazen. Schep de perzikpuree als een ‘swirl', dus in strepen, door de helft van de slagroom. Verdeel dit mengsel in een laagje over de perzikstukjes. Leg daarop de frambozen.
  4. Schep de frambozenpuree, ook in een ‘swirl' door de rest van de slagroom en schep dit mengsel als bovenste laag in de glazen. Zet eventueel nog in de koelkast. Garneer met munt.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels sinaasappellikeur

4 perziken geschild, in stukjes

200 gram frambozen

4 schuimkransjes verkruimeld, kant-en-klaar

250 milliliter slagroom lobbig geklopt

sinaasappelrasp (naar smaak toevoegen)
of
naar smaak, om te garneren
verse munt (naar smaak toevoegen) naar smaak, om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Passoã Orange juice product photo
Passoã Orange juicePassoa Pre-Mix Orange 5% 0.25L1,88
Alternatief
1
Key Halve perziken op lichte siroop product photo
Key Halve perziken op lichte siroopKey Halve perziken op lichte siroop1,65
Alternatief
1
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Frambozen1,99
Alternatief
1
8710624322779 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Verse munt voordeelverpakking product photo
Verse munt voordeelverpakkingVerse munt voordeelverpakking1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
280
Koolhydraten
14
Vetten
22
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0