0
Winkelmand

Pesca alla griglia con scroppino

Gegrilde perzik met scroppino

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het amandel­schaafsel in een droge, hete koekenpan goud­ bruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.
  2. Verhit een ingevette grillpan op middelhoge stand. Halveer de perziken en draai de helften van elkaar los. Verwijder de pit en rooster de halve perziken een paar minuten op het snijvlak in de grillpan. Neem uit de pan en leg ze op de bolle kant op borden.
  3. Klop met een elektrische mixer de helft van het sorbetijs los in een kom. Giet de prosecco en (perzik)likeur erbij en klop tot een vloeibaar ijs. Giet dit in een glaasje en schep de rest van het sorbetijs in de perziken. Bestrooi met de amandelen.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels amandelschaafsel

2 perziken rijpe

100 milliliter citroensorbetijs

50 milliliter prosecco
of
50 milliliter mousserende witte wijn naar keuze

1 eetlepel likeur naar smaak

Ingrediënten

Voor 4 personen

Dr. Oetker Amandelschaafsel product photo
Dr. Oetker AmandelschaafselDR. OETKER AMANDELSCHAAFSEL1,45
Alternatief
1
Key Halve perziken op lichte siroop product photo
Key Halve perziken op lichte siroopKey Halve perziken op lichte siroop1,65
Alternatief
1
8716893019464 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Tiresia Prosecco product photo
Tiresia ProseccoTiresia prosecco 75cl4,99
Alternatief
1
I Heart Cava product photo
I Heart CavaLichtbruisende cava uit de Penedès regio, in Spanje4,99
Alternatief
1
8410221110006 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
85
Koolhydraten
10
Vetten
3
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
1
Zout
0
Suiker
0