0
Winkelmand

Pestobroodjes

Probeer eens deze heerlijke Italiaanse pestobroodjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  3. Pureer ze met de helft van de Parmezaanse kaas, de basilicumblaadjes, knoflook, een mespunt zout en de olijfolie met een staafmixer of in een blender tot een smeuïge pesto. Breng op smaak met peper.
  4. Rol het deeg uit en bestrijk met de pesto.
  5. Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.
  6. Rol de deeglap vanaf de korte kant op en leg deze rol 10 minuten in de diepvries zodat hij wat steviger wordt.
  7. Snijd het deeg daarna in plakken van 1,5-2 cm dik en leg met wat tussenruimte op de bakplaat.
  8. Bestrijk de bovenkant met ei en bak de pestobroodjes in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

3 eetlepels pijnboompitten

100 gram Parmezaanse kaas geraspt

40 gram basilicum

1 teentje knoflook

100 milliliter olijfolie extra vergine

1 rol bladerdeeg koelvers

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710195028056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1

Alternatief