0
Winkelmand

Petitfours

Probeer ook eens deze petitfours!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek met een glas cirkels uit de cakeplakken. Besprenkel met een likeur naar keuze.
  2. Bestrijk 8 plakjes cake met een laagje roomkaas of mascarpone. Stapel 2 besmeerde cirkels op elkaar en dek af met de laatste.
  3. Rol witte fondant uit tot een dunne lap en steek er grotere cirkels uit. Bekleed hier de stapeltaartjes mee en snijd de randjes bij.
  4. Of bestuif de taartjes met poedersuiker in plaats van fondant. Versier de petitfours eventueel met sterren en boompjes van gekleurde marsepein.

Ingrediënten

12 dunne plakjes chocoladecake kant-en-klaar

6 eetlepels likeur naar keuze

4 eetlepels roomkaas
of
4 eetlepels mascarpone

150 gram witte fondant

poedersuiker (naar smaak toevoegen)

gekleurde marsepein (naar smaak toevoegen) om te decoreren

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bakkerspracht Mini cake chocolade/naturel product photo
Bakkerspracht Mini cake chocolade/naturelBakkerspracht Mini cake chocolade/naturel2,99
Alternatief
1
8410221110006 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Dr. Oetker Rolfondant Wit product photo
Dr. Oetker Rolfondant WitDr. Oetker Rolfondant Wit1,17
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
Ritter Sport Marsepein product photo
Ritter Sport MarsepeinMarsepein1,42
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
170
Koolhydraten
22
Vetten
7
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0