0
Winkelmand

Physalis bessen gedoopt in chocolade

Physalis bessen, ook wel goudbessen genoemd, zijn superlekker en gezond. Probeer eens deze combi met chocolade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Au bain-marie' is het in een waterbad (warm of koud) plaatsen van een pan of kom met voedsel erin. Zo kan de temperatuur van het ingrediënt dalen of stijgen, zonder dat het voedsel het water raakt. Bij dit recept gaat het om een warm (kokend) waterbad.
  2. Rasp of hak de pure chocolade fijn. Vouw de papierachtige lampionnetjes van de physalis bessen omhoog, zodat de bessen goed te zien zijn.
  3. Dompel steeds een physalis bes in de gesmolten witte chocolade en doop vervolgens in het schaafsel van pure chocolade.
  4. Laat de physalis bessen op een stuk bakpapier in de koelkast uitharden.

Ingrediënten

2 personen

100 gram physalis bessen

50 gram witte chocolade

50 gram pure chocolade

Ingrediënten

Voor 2 personen

g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1

Niet beschikbaar

physalis bessen
Geen product gevonden

Alternatief