0
Winkelmand

Pikante Thaise pepersaus

Probeer eens deze pikante Thaise pepersaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een pan en voeg het pepermengsel en de rietsuiker toe. Breng aan de kook en laat 5-10 minuten pruttelen.
  2. Laat afkoelen en pureer met een staafmixer tot een saus. Wrijf de saus eventueel door een fijne zeef.
  3. Vul een schone pot of fles met de saus en bewaar in de koelkast

Ingrediënten

4 personen

200 gram rode pepers fijngehakt

150 milliliter witte balsamicoazijn
of
150 milliliter balsamicoazijn

4 teentjes knoflook geperst

2 eetlepels rietsuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
8
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Caribbean Gold Ruwe rietsuiker product photo
Caribbean Gold Ruwe rietsuikerCaribbean Gold Sugar ruwe rietsuiker 500g zak0,88
Alternatief
1

Alternatief