0
Winkelmand

Pinchos met brie, chorizo, appel en gekarameliseerde hazelnoten

Proef de vakantie! Foodblogger Andrea van Anniepannie.nl neemt je smaakpapillen mee naar Spanje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de hazelnoten, roomboter en de suiker in een koekenpan. Laat op middelhoog vuur in een paar minuten karameliseren en roer met een hittebestendige spatel om zodat alle hazelnoten bedekt zijn met een laagje karamel.
  2. Giet de inhoud van de pan voorzichtig op het bakpapier en laat afkoelen en hard worden.
  3. Snijd de appel in dunne reepjes en hussel om met het citroensap.
  4. Bak de plakjes chorizo kort in de koekenpan. Beleg de broodjes met de brie, chorizo en de reepjes appel.
  5. Breek of hak de plak hazelnootkaramel in stukjes en strooi dit erover.
  6. Steek de prikkertjes in de broodjes.

Ingrediënten

4 personen

4 Plakjes stokbrood

4 plakjes brie

12 plakjes chorizo

1 kleine appel

1 eetlepel citroensap

45 gram hazelnoten

0.5 eetlepel ongezouten roomboter

1.5 eetlepels kristalsuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

2154600000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Brie 60+ product photo
Brie 60+Jan Linders BRIE 60+ 100G1,00
Alternatief
1
8725800002444 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2137120000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8710466236821 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,35
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker product photo
Van Gilse KristalsuikerVan Gilse Kristalsuiker 1 Kilogram Stazak0,71
Alternatief
1

Alternatief