0
Winkelmand

Pindakaas-chocoballetjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de pindakaas, poedersuiker en honing met een mixer tot een kruimelig mengsel.
  2. Voeg de gesmolten boter en biscuitjes toe en mix kort erdoorheen.
  3. Vorm met koele handen kleine balletjes van dit deeg en leg ze op een plaat met bakpapier. Laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  4. Verwarm intussen voor de coating de chocolade au bain-marie tot bijna alle klontjes zijn gesmolten. Neem van de warmtebron en roer de kokosolie of boter erdoor.
  5. Leg steeds een pindakaasballetje op een vork en haal door de vloeibare chocolade. Tik tegen de rand van de schaal om overtollige chocolade af te laten lopen en leg het balletje terug op de plaat.
  6. Bestrooi met de nougatine en laat nog minimaal 10 minuten opstijven in de koelkast.

Ingrediënten

100 gram pindakaas

20 gram poedersuiker

1 eetlepel honing

70 gram tarwebiscuitjes verkruimeld

voor de chocoladelaag

2 eetlepels boter

200 gram witte chocolade fijngehakt

2 eetlepels kokosolie
of
2 eetlepels boter

voor de garnering

nougatine (naar smaak toevoegen) bakproducten

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Pindakaas groot product photo
g'woon Pindakaas grootg'woon Pindakaas 600gr Pot3,19
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Fruitbiscuit Appel product photo
Fruitbiscuit AppelSultana Fruitbiscuits Appel2,05
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,49
Alternatief
2
8718924011317 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

nougatine
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
140
Koolhydraten
5
Vetten
12
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
3
Vezels
1
Zout
0.1
Suiker
0