0
Winkelmand

Pindakaas-havermout-banaankoekjes

Probeer eens deze pindakaas-havermout-banaankoekjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng het lijnzaad met 3 eetlepels warm water. Prak de bananen fijn in een grote kom.
  3. Voeg lijnzaad en pindakaas toe en meng goed.
  4. Voeg dan de bloem, havermout, bak- en kaneelpoeder, kokos en rozijnen toe en roer alles goed door elkaar.
  5. Vorm kleine hoopjes beslag op de bakplaat.
  6. Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

1 eetlepel lijnzaad

2 bananen rijp

30 gram pindakaas

60 gram bloem

80 gram havermout

1 theelepel bakpoeder

1 theelepel kaneelpoeder

15 gram kokosrasp

20 gram rozijnen

Ingrediënten

Voor 0 personen

8711812420123 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
5099368909242 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pindakaas groot product photo
g'woon Pindakaas grootg'woon Pindakaas 600gr Pot2,99
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
Smaakt Havermout product photo
Smaakt HavermoutSmaakt Havermout Bio Volkoren 500 g Zak1,89
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,09
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1

Alternatief