0
Winkelmand

Pineapple sorbet & spicy chocolate

Probeer eens deze pineapple sorbet & spicy chocolate!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de blokjes ananas 2-3 uur (of 1 nacht) van tevoren helemaal bevriezen. Smelt de chocolade au bain-marie tot er nog wat kleine stukjes te zien zijn en neem de kom van de pan. Klop de chocolade met een garde door tot alles is gesmolten. Giet de chocolade op een stuk bakpapier en strijk gelijkmatig uit. Bestrooi met de kokos, amandelen en chilipeper en laat hard worden. Maal de bevroren ananas in een keukenmachine tot een fijne sorbet en vries in een (afsluitbare) bak in.
  2. Breek de chocolade in stukken. Schep bolletjes van de ananassorbet en serveer in ijskoude kommetjes.
  3. Steek er een paar stukken chocolade in.

Ingrediënten

4 personen

250 gram verse ananas geschild, in blokjes

100 gram pure chocolade grof gehakt

2 eetlepels kokosrasp

10 gram amandelschaafsel geroosterd

1 snufje chilipepervlokken

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717215016390 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
8718924017227 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
210
Koolhydraten
20
Vetten
12
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
3
Vezels
4
Zout
0
Suiker
0