0
Winkelmand

Pink velvet

Probeer eens deze pink velvet!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bewaar de bolletjes ijs in een bakje in de diepvries tot later gebruik. Vries ook een paar bosbessen in.
  2. Leg de glazen van tevoren eventueel in de diepvries voor een mooi ‘iced' effect.
  3. Leg vlak voor het serveren de bolletjes ijs in de glazen en bestrooi met een paar bessen.
  4. Giet de ijskoude (roze) cava erover en serveer de pink velvet direct.

Ingrediënten

4 personen

4 bolletjes bosvruchtensorbetijs

1 handje bosbes diepvries

1 fles cava ijskoud

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hertog Ijs Yoghurt Bosvruchten Ijssalon product photo
Hertog Ijs Yoghurt Bosvruchten IjssalonHertog Yoghurt Bosvruchten 900ML 6x3,99
Alternatief
1
Blauwe bessen product photo
Blauwe bessenBlauwe bessen2,00
1
Gran Espranoso Cava product photo
Gran Espranoso CavaGran Espanoso cava brut 75 cl4,99
Alternatief
1

Alternatief