0
Winkelmand

Pintxo's met geroosterde paprika, feta en walnootcrumble

Op zoek naar recepten voor vegetarische pintxo's? Deze stokbroodjes met geroosterde paprika, feta en walnootcrumble zijn heerlijk tijdens de borrel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Hak in een keukenmachine de peterselie, walnoten en knoflook tot een grove crumble. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de ciabatta in plakken en bestrijk met olijfolie. Verhit de grillpan en rooster het brood tot er aan beide kanten mooie grillstrepen ontstaan. Leg een reep geroosterde paprika op een plak ciabatta. Leg een blokje feta erop en steek vast met een prikker. Bestrooi met de walnotencrumble.

Ingrediënten

4 personen

30 gram walnoten

3 takjes platte peterselie fijngehakt

0.5 teentje knoflook geperst

1 ciabattabrood
of
1 stokbrood

2 eetlepels olijfolie

1 pot geroosterde paprika in reepjes

200 gram feta in blokjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Bio+ Ciabatta broodjes product photo
Bio+ Ciabatta broodjesBio+ Ciabatta broodjes1,79
Alternatief
1
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Royal Geroosterde rode paprika product photo
Royal Geroosterde rode paprikaRoyal Geroosterde rode paprika2,69
Alternatief
1
Dodoni Fetakaas product photo
Dodoni FetakaasDodoni Fetakaas2,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
400
Koolhydraten
35
Vetten
22
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
15
Vezels
4
Zout
3.1
Suiker
0