0
Winkelmand

Pintxo's met rosbief en chimichurri

Inspiratie nodig voor een tapasavond? Met pintxo's zit je altijd goed. Dit recept met rosbief en chimichurri is superlekker!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de knoflook, ui, peterselie, oregano, 6 eet­lepels olijfolie en de azijn in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een grof mengsel. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de ciabatta in plakken en bestrijk met de overige olijfolie. Verhit de grillpan en rooster het brood tot er aan beide kanten mooie grillstrepen ontstaan.
  3. Leg wat rucola en rosbief op elke plak ciabatta. Steek vast met een prikker en schep een lepeltje chimichurri erop.

Ingrediënten

4 personen

0.5 teentje knoflook

0.5 rode ui grof gehakt

3 bosjes platte peterselie

0.5 bosje oregano

8 eetlepels olijfolie

2 eetlepels rodewijnazijn

1 ciabattabrood
of
1 stokbrood

20 gram rucola

100 gram rosbief vleeswaren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Gesnipperde rode uien product photo
Gesnipperde rode uienGesnipperde rode uien1,75
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot2,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710624237264 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Ciabatta broodjes product photo
Bio+ Ciabatta broodjesBio+ Ciabatta broodjes1,79
Alternatief
1
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbief product photo
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbiefGegrilde rosbief2,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
380
Koolhydraten
31
Vetten
22
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
12
Vezels
3
Zout
1
Suiker
0