0
Winkelmand

Pintxos met makreelrilette

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder alle graatjes van de makreel en pluk de vis los met een vork. Meng met de dille, tomaatjes, ei en aioli tot een grof mengsel. Breng op smaak met peper.
  2. Snijd het brood in 12 dunne plakken. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de plakken stokbrood om en om goudbruin. Leg ze op een schaal en verdeel de makreelrilette erover. Steek een prikker met een olijf op elke pintxo en serveer direct.

Ingrediënten

1 blikje makreelfilets, naturel

1 blikje makreelfilets, naturel

0.5 bosje dille fijngehakt

2 zongedroogde tomaatjes fijngehakt

1 ei fijngehakt, hardgekookt

4 eetlepels aioli
of
4 eetlepels knoflooksaus

4 eetlepels olijfolie

0.5 stokbrood

12 zwarte olijven zonder pit

Ingrediënten

Voor 0 personen

Vismarine Makreelfilet naturel product photo
Vismarine Makreelfilet naturelVismarine Makreelfilet naturel2,67
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleCoop Dille 20g1,15
Alternatief
1
Tomaat zongedroogd product photo
Tomaat zongedroogdTomaat zongedroogd2,69
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Coop Tapas Aioli product photo
Coop Tapas AioliCoop Tapas Aioli2,00
Alternatief
1
Knoflooksaus product photo
KnoflooksausKnoflooksaus1,00
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Stokbrood wit product photo
Stokbrood witCoop Stokbrood wit1,02
Alternatief
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,85
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
120
Koolhydraten
7
Vetten
9
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
2
Vezels
1
Zout
0.5
Suiker
0