0
Winkelmand

Pistachemakarons met vanillecrème

Probeer ook eens deze heerlijke Pistachemakarons met vanillecrème!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de noten met 125 g basterdsuiker en de sinaasappelrasp.
  2. Zeef de bloem erboven en schep deze erdoor.
  3. Klop de eiwitten met de rest van de basterdsuiker in een vetvrije kom stevig, maar niet helemaal stijf. Spatel het luchtig door het notenmengsel.
  4. Schep, met voldoende tussenruimte, rondjes van 4-5 cm van het beslag op twee met bakpapier beklede bakplaten.
  5. Bak de koekjes in 10-12 minuten luchtig en lichtbruin en stevig aan de onderkant. Laat ze 10 minuten afkoelen voordat ze met een spatel van het blik gehaald worden.
  6. Klop de mascarpone los met het merg van het vanillestokje.
  7. Bestrijk de onderkant van een koud koekje dik met de crème en zet een andere koekje er met de onderkant op.

Ingrediënten

125 gram ongezouten pistachenoten grof gemalen

175 gram witte basterdsuiker

2 eetlepels sinaasappelrasp

50 gram bloem

3 eiwitten

125 gram mascarpone

0.5 vanillestokje opengesneden

Ingrediënten

Voor 0 personen

Pistachenoten ongezouten product photo
Pistachenoten ongezoutenPistachenoten ongezouten3,25
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,95
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
85
Koolhydraten
9
Vetten
5
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0