0
Winkelmand

Pita’s met gegrilde biefstuk en komkommersalade

Een recept voor biefstuk piri piri, geserveerd in pitabroodjes met een frisse komkommersalade.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Pel en snijd de rode ui in grove parten. Snijd de komkommer in blokjes. Meng de marinademix met 2 el olijfolie en marineer hierin de biefstuk
  2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de rode ui en de broccoli ongeveer 6 minuten, tot ze goudbruin en gaar zijn. Voeg aan het eind de spinazie toe en bak mee tot deze is geslonken
  3. Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit een grillpan en grill de biefstukken aan beide kanten totdat ze grillstrepen krijgen. Laat ze 4 minuten rusten op een snijplank en snijd vervolgens in dunne plakjes.

  5. Meng de dressingmix met 3 eetlepels water, een scheutje olie en de azijn. Voeg de komkommer toe en meng door elkaar.
  6. Vul de pitabroodjes met de broccoli en de biefstuk en serveer met de komkommersalade.

Ingrediënten

4 personen

1 pak Knorr Wereldgerechten Piri Piri

8 pitabroodjes

600 gram kogelbiefstukken

2 rode ui

1 stronk broccoli

1 komkommer

2 eetlepels azijn

300 gram spinazie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Knorr Wereldgerechten burritos product photo
Knorr Wereldgerechten burritosKnorr Wereldgerechten burritos2,59
Alternatief
1
g'woon Pitabroodjes product photo
g'woon Pitabroodjesg'woon Pitabroodjes0,90
Alternatief
1
2117100000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rode ui duo product photo
Rode ui duoRode ui duo0,59
Alternatief
1
Broccoli product photo
BroccoliBroccoli0,99
Alternatief
1
Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,55
Alternatief
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,45
Alternatief
1

Alternatief