0
Winkelmand

Pittige currysaus

Lekkere currysaus, een tikkeltje pittig! Zeker het proberen waard.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer en zeef de tomatenblokjes voor 250-300 ml saus. Voeg de wittewijnazijn, 3 eetlepels water, de suiker, mosterd, zwarte peper, kerriepoeder, piment, rode peper, kaneelpoeder en de kruidnagel toe en kook circa 50 minuten op een lage stand.
  2. Roer met name de laatste 10 minuten regelmatig door. Laat de pittige currysaus helemaal afkoelen en bewaar maximaal 1 maand in brandschone afgesloten flesjes.

Ingrediënten

1 blik tomatenblokjes

3 eetlepels wittewijnazijn

3 eetlepels suiker

1 theelepel mosterd

1 theelepel zwarte peper gemalen

1 theelepel kerriepoeder

0.5 theelepel piment

0.5 theelepel rode peper fijngehakt

1 snufje kaneelpoeder

1 snufje kruidnagelpoeder

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peperVerstegen zwarte peper 40 g Pot2,85
Alternatief
1
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Verstegen Piment gemalen product photo
Verstegen Piment gemalenVerstegen piment gemalen 33 g Pot2,29
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Verstegen Kruidnagel gemalen product photo
Verstegen Kruidnagel gemalenVerstegen Kruidnagel gemalen 35 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief