0
Winkelmand

Pittige komkommerpartjes

Perfect als pittig bijgerecht; probeer deze pittige komkommerpartjes.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de komkommers en schep met een theelepeltje de zaadlijsten eruit. Snijd de komkommers in schuine plakken.
  2. Verwarm in een steelpan 150 ml water met de sambal, azijn, suiker en korianderzaad. Laat even afkoelen. Schep de komkommer in de weckpot, voeg de rode peper toe en giet het pekelwater erover.
  3. Laat minimaal 4 uur in de koelkast staan, het liefst een hele nacht. Lekker bij nasi en bami.

Ingrediënten

2 komkommers

1 theelepel sambal

100 milliliter wittewijnazijn

2 eetlepels suiker

1 eetlepel korianderzaad

1 rode peper in de lengte gehalveerd

Ingrediënten

Voor 0 personen

Komkommer product photo
KomkommerKomkommer0,75
Alternatief
2
Conimex Sambal oelek product photo
Conimex Sambal oelekConimex Sambal Oelek Sac 200G 6x1,39
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Verstegen Korianderblad product photo
Verstegen KorianderbladTS Korianderblad2,09
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
125
Koolhydraten
25
Vetten
1
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
2
Zout
0.4
Suiker
0