0
Winkelmand

Pittige pasta met tomatensaus en makreel

Probeer ook eens deze pittige pasta met tomatensaus en makreel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de pepers, knoflook en ui. Voeg de pastasaus toe en stoof zachtjes 10 minuten.
  2. Kook intussen de pasta beetgaar. Giet deze af en laat goed uitlekken.
  3. Schep de saus door de pasta en serveer deze met de makreel erop. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olijfolie

2 rode pepers fijngehakt, zonder zaadjes

2 teentjes knoflook gehakt

2 uien gesnipperd

1 pot pastasaus

350 gram penne
of
350 gram spaghetti

500 gram gerookte makreelfilets in stukjes

3 eetlepels platte peterselie gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pastasaus carbonara product photo
g'woon Pastasaus carbonarag'woon Pastasaus Carbonara, Romige pastasaus met kaas, spek en ham 470g2,75
Alternatief
1
Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolie product photo
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolieJohn West Gerookte Makreelfilets 145gr2,25
Alternatief
4
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
890
Koolhydraten
75
Vetten
48
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
37
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0