0
Winkelmand

Pittige pieper partjes

Probeer eens deze pittige pieper partjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden Celsius. Snijd de aardappels in 8 partjes per aardappel. Blancheer ze in kokend water.
  2. Giet de aardappelpartjes af en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met olijfolie. Bestrooi ze met het paprikapoeder, knoflookpoeder, cayennepeper, zeezout en hussel alles goed door elkaar.
  3. Bak de aardappelpartjes 30 minuten in de oven tot ze bruin en krokant zijn.

Ingrediënten

4 personen

8 vastkokende aardappels

2 theelepels paprikapoeder

1 theelepel knoflookpoeder

klein heel beetje zeezout (naar smaak toevoegen)

1 theelepel cayennepeper

olijfolie (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen4,29
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot2,19
Alternatief
1
Verstegen Knoflookpoeder product photo
Verstegen KnoflookpoederVerstegen Knoflook poeder 50 g Pot2,39
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen Cayennepeper product photo
Verstegen CayennepeperVerstegen cayennepeper 35 g Pot2,29
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief