0
Winkelmand

Pittige spaghetti met chorizo

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook.
  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de chorizo in dunne plakken en de rode ui in halve ringen. Snijd de bladpeterselie grof.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
  5. Verhit een scheutje olie in een ruime koekenpan. Bak de chorizo en rode ui totdat de ui glazig is. Voeg de pastasaus en de bladpeterselie toe en meng door elkaar.
  6. Verdeel de spaghetti en tomatensaus over vier borden en garneer met de pijnboompitten.

Ingrediënten

4 personen

400 gram spaghetti

200 gram chorizo

2 rode uien

1 bosje bladpeterselie

50 gram pijnboompitten

1 bakje tuinkers

490 gram pastasaus

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Spaghetti tradizionali product photo
Grand'Italia Spaghetti tradizionaliGrand'Italia Spaghetti Tradizionali 500 g1,55
Alternatief
1
Stegeman Licht pittige chorizo product photo
Stegeman Licht pittige chorizoStegeman Licht pittige chorizo3,29
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2
Bio+ Tuinkers product photo
Bio+ TuinkersBio-Tuinkers1,00
1
g'woon Pastasaus  basilicum product photo
g'woon Pastasaus basilicumg'woon Pastasaus basilicum,tomatensaus met basilicum 490g2,12
Alternatief
1

Alternatief