0
Winkelmand

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

Probeer eens deze pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spruitjes 8 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin en zet ze apart.
  3. Verhit de boter of vloeibaar bakproduct en roerbak hierin de rode peper met de spruitjes 2-3 minuten.
  4. Schep de pijnboompitten voor het serveren erdoor.

Ingrediënten

4 personen

600 gram spruitjes schoongemaakt

2 eetlepels pijnboompitten

25 gram boter
of
25 milliliter vloeibaar bakproduct

1 rode peper in stukjes, zonder zaadjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725021786 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Becel Original vegan bakboter voordeelfles product photo
Becel Original vegan bakboter voordeelflesBecel Original Bakboter Vegan en 100% Plantaardig met Omega 3 Voordeelfles 750 ml3,35
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
160
Koolhydraten
9
Vetten
10
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0