0
Winkelmand

Pittige vegetarische hutspot met kaas en amandelen

Deze gegratineerde hutspot met een pittige twist valt zeker in de smaak! Lekker met een vegetarische braadworst voor een dag zonder vlees.

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Braad de worst langzaam aan in een klontje boter.
  2. Kook de aardappels met hutspotgroenten in gezouten water gaar en giet af.
  3. Stamp de hutspot met een stamppotstamper en breng op smaak met met zout en de sambal badjak. Meng een beetje boter en de kaas erdoor en schep in ovenschaaltjes.
  4. Snijd de worst in plakjes en steek in de puree, bestrooi met kaas en gratineer in de oven.
  5. Bestrooi met de gehakte amandelen.

Ingredi├źnten

4 personen

500 gram hutspotgroenten

500 gram aardappelen

4 vegetarische braadworsten

25 gram boter

150 gram belegen kaas

150 gram geraspte kaas

2 eetlepels fijngehakte amandelen

1 theelepel sambal badjak

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groen2,79
Alternatief
1
Vivera Braadworst product photo
Vivera Braadworst2,65
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewust0,92
Alternatief
1
Melkan Belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Belegen 48+ kaas stuk9,37
Alternatief
1
Melkan Belegen 48+ kaas geraspt product photo
Melkan Belegen 48+ kaas geraspt2,49
Alternatief
1
 product photo
fijngehakte amandelen
Alternatief
Sum & Sam Sambal Badjak product photo
Sum & Sam Sambal Badjak1,15
Alternatief
1

Niet beschikbaar

 product photo
hutspotgroenten
Geen product gevonden

Alternatief