0
Winkelmand

Pittige visbouillon met zalmspies

Als jij een fan bent van soep, moet je deze verrukkelijke pittige visbouillon met zalmspies eens proberen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de olie in een soeppan en fruit de citroengras en gember op lage stand zachtjes tot ze gaan geuren.
  2. Giet hier 1 liter kokend water op en voeg de bouillontabletten toe.
  3. Laat de bouillon op middelhoge stand 10 minuten trekken. Breng op smaak met vissaus.
  4. Voeg de bosui toe en draai de warmtebron uit. Giet de hete bouillon in kommen en knip er wat kervel boven.
  5. Rijg de plakjes zalm aan de spiesen en leg op elke kom een spies. Doop de zalm even in de soep.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel olie

1 stengel citroengras vers, ca. 5 cm
of
1 theelepel serehpoeder

1 verse gember ca. 2 cm

2 visbouillontabletten

1 eetlepel Thaise vissaus

4 lente-/bosuitjes in dunne ringetjes

1 bosje kervel

100 gram gerookte zalm in plakjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
8854878000905 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Go-Tan Gehakte sereh product photo
Go-Tan Gehakte serehGo-Tan Gehakte sereh1,99
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
8710624265830 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
4
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kervel product photo
Verstegen KervelVerstegen Kervel 7 g Pot2,09
1
8710624212575 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
90
Koolhydraten
3
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0