0
Winkelmand

Pittige visbouillon met zalmspies

Als jij een fan bent van soep, moet je deze verrukkelijke pittige visbouillon met zalmspies eens proberen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de olie in een soeppan en fruit de citroengras en gember op lage stand zachtjes tot ze gaan geuren.
  2. Giet hier 1 liter kokend water op en voeg de bouillontabletten toe.
  3. Laat de bouillon op middelhoge stand 10 minuten trekken. Breng op smaak met vissaus.
  4. Voeg de bosui toe en draai de warmtebron uit. Giet de hete bouillon in kommen en knip er wat kervel boven.
  5. Rijg de plakjes zalm aan de spiesen en leg op elke kom een spies. Doop de zalm even in de soep.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel olie

1 stengel citroengras vers, ca. 5 cm
of
1 theelepel serehpoeder

1 verse gember ca. 2 cm

2 visbouillontabletten

1 eetlepel Thaise vissaus

4 lente-/bosuitjes in dunne ringetjes

1 bosje kervel

100 gram gerookte zalm in plakjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
Citroengras product photo
CitroengrasCitroengras1,09
Alternatief
1
Go-Tan Gehakte sereh product photo
Go-Tan Gehakte serehGo-Tan Gehakte sereh1,99
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Sum & Sam Vissaus product photo
Sum & Sam VissausSum & Sam Vissaus 175ml0,94
Alternatief
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
4
Verstegen Kervel product photo
Verstegen KervelVerstegen Kervel 7 g Pot2,09
1
Gerookte Noorse zalm product photo
Gerookte Noorse zalmGerookte Noorse zalm4,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
90
Koolhydraten
3
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0