0
Winkelmand

Pizza bianca met citroen, ei en asperge

Probeer eens deze pizza bianca met citroen, ei en asperge!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de citroen in dunne plakjes.
  3. Verhit de olijfolie en bak hierin de citroenschijfjes circa 5 minuten aan beide kanten.
  4. Neem uit de pan.
  5. Bestrijk intussen de pizzabodem met de roomkaas en bestrooi met de helft van de Parmezaanse kaas.
  6. Bak de aspergetips circa 2 minuten in het bakvet op een hoge stand.
  7. Verdeel de asperges over de pizza en breek de eieren aan twee kanten boven de pizza.
  8. Bak de pizza in de oven in 7-9 minuten gaar.
  9. Bestrooi de pizza met de rest van de kaas, verdeel de citroenschijfjes erover en serveer direct.

Ingrediënten

1 citroen schoongeboend

3 eetlepels olijfolie

1 pizzabodem

200 gram roomkaas naturel

75 gram Parmezaanse kaas geschaafd

100 gram groene aspergetips

2 eieren

Ingrediënten

Voor 0 personen

3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Loriana Pizzabodems product photo
Loriana PizzabodemsLoriana Pizzabodems2,89
Alternatief
1
Philadelphia Roomkaas light product photo
Philadelphia Roomkaas lightPHILADELPHIA CREAM CHEESE-SOFT LIGHT GOUT FRAIS ET CREMEUX-MOINS DE M.G**/ FRISSE & ROMIGE SMAAK- MINDER VET** 200 GR1,89
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
2.2
Koolhydraten
145
Vetten
137
Verzadigde vetten
66
Eiwitten
90
Vezels
7
Zout
12.1
Suiker
0