0
Winkelmand

Pizza bianca met druiven, vijgen, geitenkaas en walnoten

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Rol het deeg in 2 stukken uit op het bakpapier en verdeel de geitenkaas, druiven, vijgen, tijm, rode ui, walnoten en Parmezaanse kaas erover.
  2. Besprenkel met de rest van de olijfolie en bestrooi met een snufje zout en peper. Bak de pizza's in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar. Serveer direct.

Ingrediënten

200 gram bloem

1 theelepel gist

2 eetlepels olijfolie

250 gram zachte geitenkaas verkruimeld

100 gram druiven gehalveerd

4 verse vijgen in plakjes

2 theelepels tijm

2 kleine rode uien in dunne ringen

50 gram walnoten

30 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
8009550000326 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
2
Pitloze witte druiven product photo
Pitloze witte druivenDruiven wit pitloos, Coop, 500 gram2,19
Alternatief
1
Vijgen vers product photo
Vijgen versVijgen vers2,36
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1190
Koolhydraten
107
Vetten
60
Verzadigde vetten
26
Eiwitten
50
Vezels
10
Zout
2
Suiker
0